HTML

Öblös Kálmán

Izgis sztorik Öblös Kálmán életéből.

Friss topikok

  • Öblös Kálmán: Egyetértek! Ez az írás ocsmány! Követelem magamtól, hogy töröljem! Most azonnal! Tudom, hol lakok!... (2010.08.03. 02:40) Tíz

Linkblog

Tíz

2010.06.05. 17:09 Öblös Kálmán

 - Legközelebb megmondom a Tótnak, hogy egye meg a fene! (mondta a saját lépét evő matróz, miközben halkan csúsztatta a kastélyt)
 - Hogy magának mindenre van egy szőrmefasza! (gondolta a palóc, és magába tömött egy magába tömőgépet)
 (Kálmán érkezett meg és magával hozta az almarablógépeket. Sötétedés után már nem járt egyedül) - Ki tart velem a Bükkbe? Isteni finom ott a semmi! (rikkantotta)
 -Ejnye, tata! (kiáltotta neki Für Elíz, aki épp rántottát vasalt egy forró mókussal)
 - Hol tartják a maszlagot? (bújt ki a konyhaszekrényből Csuka Mónika, egy olajos hal olvasta a "Légy jó mindhaláligot és közben reppelni tanított egy puha kalapot) - Énekeljünk el közben egy Dj Ötzi slágert! (mondta Kálmán és pucéron nagyon gyorsan rakosgatott bélyegeket a mellére)
 - Eine Insel mit zwei Bergen...! (kezdte a bulit Homonyik Sándor, akinek a nevét kevesen bírták ki röhögés nélkül) - Homonyik, Homonyik, homokos a faszod is! (kántálta egy kántor)
 - Visszatérő motívumok gyülekező!!!! (ordította a tokaszalonna egy törülközővel a vállán. Stauffenberg és az őrült nő teljesen tisztában voltak vele, hogy ez teljes képtelenség. A konyhában vízért állt sorba egy kakaóscsiga és Darth Vader)
 (eközben Kálmán élményszámba ment. Margit rég érzett ilyet. Tele volt a szája Kálmán élményével...)
 - Mi köze van Paksnak Debrecenhez? (nézett Stauffenberg) - Ezt én is láttam a rádióban! (dobott puszit mindenkinek Frenszi) - Ha jól látom ez egy olyn helyzet! (nézett nagyon a szemtelen ember) - Ez egy házibuli akkor? (kérdezte Kálmán teljesen bélyegesen)
 - Házibuli? Nem kéne ahhoz vattacukor is? (kérdezte a cigiszag)
 (a tokaszalonna bejött a gangról és egy saját magából vágott szelettel csalogatott egyre beljebb egy emberfejű hullámospapagájt) - Vattacukor??? Nem divat az már! Ellenben a divatbemutató.... (suttogta egy hang a kisszobából. Darth Vader vészjóslóan fingott egy horogkeresztet)
- Nem lesz itt házibuzi! (suttogta egy megafonba Szuhai Balázs, de meggondolta magát) - Lesz itt házibuzi! (senkit nem érdekelt)
 - Most kezdődjön a most kezdődjön a most kezdődjön a lánc! (énekelte Kálmán és megpróbált hangulatot csinálni. Későn vette észre hogy áttáncolt a szomszédban lévő temetésre) - Ha nem lesz házibuli....akkor MI LESZ??? (ordította Stauffenberg aki akkora lett mint egy gyufa) - Majd én megmondom! (jött a suttogás a kisszobából. Mindenki iszonyatosan elkezdett vérezni...mert huszonharmadika volt)
 (divatbemutató hangok jöttek a szomszédbó) - Ez a legújabb divat szerinti vattacukor-ruha! (szűrődött át a cigifüstön)
 - Éljen, éljen!!! (tapsolt egy világraszóló francia buzi, a többiek nem értették mert ebben a pillanatban csak a portugál nyelv létezett...a másik pillanatban minden helyreállt. Darth Vader tüllszoknyában kínálgatta a bal seggét. Az idegen bejött) - Megmondom mi lesz: VALAMI ELKEZDŐDÖTT! (írta le a bébipöcsével a parkettára)
 

2 komment

Címkék: tévé kedvenc abszurd húsdaráló kálmán vattacukor öblös hányásmúzeum

A bejegyzés trackback címe:

https://obloskalman.blog.hu/api/trackback/id/tr952058878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hajnalpir 2010.08.03. 01:43:38

Nagyon ocsmány írás! Homonyik Sándor, a magyar kultúrát védelmező és magyar történelmet kiválóan ismerő művész nevének említése ilyen szövegkörnyezetben pedig egyenesen felháborító, és sértő és méltatlan az Ő személyéhez!
Követelem, hogy törölje a "Tíz" c. írását!
(Bár, ahogy elnéztem, a többi sem különb. Szégyen, hogy idáig jutott ez a szegény Magyarország, hogy ilyen írásokat büntetlenül közölhet akárki!)

Öblös Kálmán 2010.08.03. 02:40:39

Egyetértek! Ez az írás ocsmány! Követelem magamtól, hogy töröljem! Most azonnal! Tudom, hol lakok! Megkeresem magam, ha nem törlöm az írást! Ne röhögöjek! El fogom kenni a számat! :)
süti beállítások módosítása