HTML

Öblös Kálmán

Izgis sztorik Öblös Kálmán életéből.

Friss topikok

  • Öblös Kálmán: Egyetértek! Ez az írás ocsmány! Követelem magamtól, hogy töröljem! Most azonnal! Tudom, hol lakok!... (2010.08.03. 02:40) Tíz

Linkblog

Négy

2009.11.24. 19:35 Öblös Kálmán

-          Kérnék egy fejes lábat (mondta Kálmán, és érezte, hogy újabb kaland kezdődik)

-          Háromból választhat, kettő ugyanaz.

-          Akkor egy visszafogott lesz!

-          Néha van, de most nem jött (mondta, és levizelte a Zöldértes teherautót)

-           Akkor egy bukott Madonna lesz nagy didikkel (bár már tudta, hogy ennek nem lesz sok haszna két nappal a kivégzése előtt)

-           Megkeresem, ha minden igaz tegnap visszahoztak egyet...csúnyán beszélt... (hátramegy a raktárba, közben egy rádióműsort vezet)

-           (mindeközben Kálmán ugatni tanít egy hurkát...)

-          (odakint nagyon meleg kekszek játszanak ickát, egy öreg hölgy fiatalodik a padon) Ugass, ha mondom! (kiáltotta Kálmán, és egy bottal piszkálta a poros hurkát)

-          Miaú! (válaszolta a hurka... kissé autista volt)

-           (az üzlet egyre kisebb lesz, a raktárban az összepréselődő polcok recsegése vegyül az ő halálhörgésének dallamával)

-           Afrancba! (nevetett Kálmán) Megint kisebbre fingottam egy boltot! (és a csak rá jellemző, utánozhatatlan mozdulattal barátságosan tarkón lőtte magát)

-          Egyenek babot! (kiáltotta a fiatalodó hölgy, miközben a kekszeket priccolta a pinájából kicsapó lecsóval) Megint ezt csinálja...(rázta a fejét a halott rendőr)

-           margit! (kiáltotta csupa kisbetűvel Pistikének)

-          (margit szupermárió fejével kötött pulóvert) Ne adjatok többet inni neki! (ordította Kautzky Armandnak, aki nagyon félt a mellette ülő óriási fejszétől)

-          Inkább egy cigaretta kéne! (tüsszentette egy gyanúsan vattacukor-szagú menedzser)

-           (az utca végéből cigarettafüst szivárgott, Armand orra annyira hegyes lett, hogy barna lepkéket vágott és csomagolt pauszpapírba)

-           (Kálmán toporog. Mióta behugyozott, kicsit zavarban van)

-           ENGEDJENEK EL!!!! (kiáltozta egy tepertrőárus) Gyanúsan egyenes a haja....ez náci! (nézett hunyorogva Karen Ramirez)

-          (a cigifüstös idegen közelebb ért) ...dörzsgörcs! (mondta, és zöld lett)

-           (a távolban leprás szigszalagok énekelnek Dolly Roll slágereket)

-          Iminimiszeminimidzsuvappsumanimini! (mondta mintegy mellékesen Magda Marinko)

-           Hatra itthon légy! (mondta Tau Bácsinak a másik idegen, pólója alól vattacukorcsomók estek ki, Tau Bácsi nem értette, mert ott sem volt)

  

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://obloskalman.blog.hu/api/trackback/id/tr531549742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása