HTML

Öblös Kálmán

Izgis sztorik Öblös Kálmán életéből.

Friss topikok

  • Öblös Kálmán: Egyetértek! Ez az írás ocsmány! Követelem magamtól, hogy töröljem! Most azonnal! Tudom, hol lakok!... (2010.08.03. 02:40) Tíz

Linkblog

Hét

2010.01.12. 20:13 Öblös Kálmán

-          Hallo! Itt Öblös. Öblös Kálmán! Kérek egy petrezselymes vattacukrot Margitnak! (mondta, és szelíden végigsimított a madárpókon)

-          Nincsen csak almásmákos vagy halottasbejgli! (mondta a kínai, aki lazán hátradobott egy kisméretű mamlaszt a konyhába)

-          Dehát ma nem citerapéntek van? (kérdezte megütközve a fültöve)

-           (három mazsolás buzi lépdelt csendesen a parkban, miközben az egyik betont kevert a hajába) Látja! (mutatta a kínai) Ők is a múzeumból jönnek!

-          Ahhhha! Már megint a britek! (sóhajtotta Kálmán egy megafonba. Margit gyanút fogott. Kettőt is. Mindkettőt a lábán)

-          Hatvan a vérző seb! Eregető ebet vegyenek! (jött jobbról Paudits Béla) Maga mit ácsorog itt? (mutatott Kálmánra, de közben már a földre ereszkedő óriási térdet figyelte)

-          Kálmánt főbuzinak! Kálmánt főbuzinak! (ordítozta a Triszex Szövetség)

-           (négy darab hókifli  evezett egy csónakban a betonon, miközben bajor dalokat énekeltek. Az egyik puszit dobott Margitnak, a másik magát dobta vissza)

-           (Kálmán ezen úgy felháborodott, hogy fizetett nekik egy Olympost, majd elindult a Hully Gully Discoba)

-          (Banános Laci kétszer fingott a kereszteződésben, az óriási térd a földre ért és hat asszonyt férfivá tett)

-          (eközben Kálmán fizet fakasztott egy cséphadaróból. Nem volt ínyére az ilyesmi, de megcsinálta, ha kellett)

-          (Az óriási térd zsugorodni kezdett, és a felhők közül egy idegen ereszkedett alá, aztán kiderült nem is felhő az, hanem cigifüst)

-          Ez aranyos, hogy leereszkedik a térd, de számomra ezt teljesen felfoghatatlan, és felháborító! (mondta, és biztos volt benne, hogy nem nézik hülyének)

-          (Az idegen idegesen cigizett miközben Kálmánék felé fordult) Hogy telt a hétvége? (kérdezte és felkapcsolta a napot) A sarkon egy teljesen vattacukorba burkolózott ember tűnt fel aki csendesen ordibált...)

-          Eltelt... (felelte a hétvégés, aki éppen hobbipénzt égetett a derekára szerelt rezsón)

-          (Stauffenberg óvodás méretű volt ismét és kilépett az árnyékból) Eine insel mit zwei bergen? (kérdezte németül és nagyon izgult hogy hanyas lesz a matekházija)

        

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kálmán térd kereszteződés petrezselyem vattacukor öblös

A bejegyzés trackback címe:

https://obloskalman.blog.hu/api/trackback/id/tr11667506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása