HTML

Öblös Kálmán

Izgis sztorik Öblös Kálmán életéből.

Friss topikok

  • Öblös Kálmán: Egyetértek! Ez az írás ocsmány! Követelem magamtól, hogy töröljem! Most azonnal! Tudom, hol lakok!... (2010.08.03. 02:40) Tíz

Linkblog

Tizenkettő!

2010.09.05. 14:41 Öblös Kálmán

- halló! önök kértek vargabelet?
 - egy betegeskedő beépített fikusz kérte. de hagyja csak ott a pattantyún (mondta, és nagyot nézett a halálcsillagból)
 - Hétszer próbáltam és mégsem megy! (nézett Kálmán anyja a virágföldben ülő kekszkommandósokra. Linzer felügyelő halkan felhúzta a pólóját és enyhe hasmozgásokat végzett)
 - Ezt pont így szeretem! (tette hozzá a fülével integetve a kék professzor, mikoözben egy pillantra mindenki a fejeslábúak családjába tartozó lyssakida maximává változott, és vissza)
 (a hátsó szobában nagyon büdös sajt pornót forgatott Fásy Ádám, Kálmán egy nő hónalját olajozta miközben elképedve bámulta a forgatagot) - Nekem is kell egy ilyen! (suttogta nagyon gyorsan)
 - Van neked már egy büdös sajtod! Évekkel ezelőtt kísérleti jelleggel tetted a fecskédbe! (mondta Hajnalpír, a magyar kultúra védelmezője. A magyar történelem kiváló barátja. Szittya magyar.)
 - Kálmán igazán elvihetnél már a Hiltibe! (dünnyögte Margit bosszúsan, miközben Japán halállepkékkel sakkozott. Gróf Tisza István néha kidülledt szemmel üvöltött: - Hurrá nyralunk! (majd összeböfögte a csizmáját)
 (megérkezett Lórán Lenke kozmetikusa, és rögtön nekikezdett a makkgyűjtésnek. A cseresznyefa alatt sokat talált) - Hurrá, hurrá! Vidám vasárnap! (dünnyögte torka szakadtából a cigifüstbe)
(laza kabátba töltött húsok veszekedtek egy öregember haján, néha erőteljes butikszag terjengett. Kálmán saját magát vágta hajon miközben a térdéből csákót hajtogatott. Ez régebbi trükkje volt mint a dudává változás a kultúr mögött. Gróf Tisza István előrebukott és hősi halott lett) - Na még ez is! írta le egy darab pónilóra Sebestyén Balázs)
 - Halló! Rendelt valaki vattacukrot? (kérdezte valaki a másik dimenzióból, többen Homonyik Sándorra tippeltek, de ő nem lehetett. Ő éppen a magyar kultúrával barátkozott az esőben)
 - Csak Én lehetek ilyen sükebóka, hogy rendeltem! (nyilatkozta Hajnalpír egy irodalmi magazinnak. Gózon Gyula nem volt sehol mert már meghalt. Egy kicsi idegen jött elő a füstből egy paddal a seggén) - Sikeresnek értékelem a rendezvényt! (sóhajtott és feleségül vette a Hajdú-bihari Naplót)
 - Kálmán népe, hej! (énekelte Vikidál Gyula, és már fényesítette a kalapját a következő kalandhoz) - Nyúleper! (zárta le a beszélgetést Steven Hawkins betűtésztából kirakva)
 - Ha mégegyszer elővesznek ezekben a szégyenteljes történetekben akkor le fogom igázni az egész házat! (üvöltötte Stauffenberg a gangról, de olyan kicsi volt, hogy paszulynak nézték) - Részemről befejezettnek nyílvánítom ezt az epizódot! (nézett jelentőségteljesen, de nem jött válasz. Hitler óriási táskákkal a szeme alatt borotvált egy hangyát) - Hagyd! Nekem sem mindig működik!(írta le sóval)
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: kedvenc abszurd húsdaráló feri kálmán térd here lyukas komár kettő kereszteződés vágási petrezselyem vonóhorog vattacukor harsányi öblös hányásmúzeum műsorai

A bejegyzés trackback címe:

https://obloskalman.blog.hu/api/trackback/id/tr382273018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása