HTML

Öblös Kálmán

Izgis sztorik Öblös Kálmán életéből.

Friss topikok

  • Öblös Kálmán: Egyetértek! Ez az írás ocsmány! Követelem magamtól, hogy töröljem! Most azonnal! Tudom, hol lakok!... (2010.08.03. 02:40) Tíz

Linkblog

Tizenegy...meg egy fél...

2010.07.06. 18:21 Öblös Kálmán

- ne is mondd! Ő (K.M.L.D) állítólag tud ilyet...
- az mi? (kérdezte suttogva)
- Kelet-Magyarország Legnagyobb Discósa (felelte ő egy pökhendi targonca módján)
- Lehetetlen (jelentette ki egy szopós malac hátán ülő kék színű néger) Abból csak egy van valaho az ország második legnagyobb városában! Állítólag láthatatlan és érinthetetlen! (nyögte a malac miközben a seggébe világítottak egy benzinlámpával)
- Tyúkhajlam! Tyúkhajlam! (kontrázott a földönkívüli, aki vakondlevest főzött) Nekem is kell belőle egy jottányi!
(hatvan darab teljesen bezsírozott bagoly sétált át a téren, enyhe fingszag terjengett a fagyisból és ketten hajat áztattak vakbélbe) Néha kell egy kis korty paplé! (rikkantotta Kálmán. Úgy érezte övé a világ...pedig csak a nadrágjában volt öve)
- Tóthnét kérjük fáradjon a lyukasztóhoz! (ismételgette közben a Nagy Machinátor, aki titokban meg-meg rántotta a veseköveit)
- Hetvenötért adjuk a habot! 80-ért a babot! (suttogta a karfiolfejű kínai egy vödörbe ahol néhány púp emberhátat keresett) - Kettőt legyen szíves! (kiáltotta Kálmán de közben már a Bükkben volt)
- Margit, te már megint lehugyoztad a halántékodat! (ripakodott saját magára Straub Dezső. De a haragja hamar elszállt, amikor megjöttek a mindig mókázó hóhérok) - Dilis napot kívánunk! (köszöntek ruganyosan)
(a guillotine már készen állt, ezúttal egy kaprot fejeztek le, a tüntető kincsek magukat rejtették véka alá) - Hozzák vissza a zsírdisznót! (nyilatkozta Rákóczi az RTL-nek)
- A zsírdisznók visszahozása egyelőre nincs napirenden! (nyilatkozta az RTL egy esti jószagúnak, de közben kiderült, hogy valaki feltalálta a vattacukros cigarettát. Két idegen ebben nagy lehetőséget látott)
(a hab lassan leereszkedett és combfixet vett fel, a cigifüst kiszivárgott a büdös paplan alól. Ahogy az idegenek közeledtek vesekövek hulltak az útra) - Baszásból meg lehet élni? (kérdezte Kálmán egy zsidó csődörtől akinek a szeme helyén hal volt, nem válaszolt ezért Kálmán az idegenekhez fordult) - Szóval ki megy a hétvégén Böszörménybe?
- Mi ÉGETJÜK a bögréket! (tette hozzá ellentmondást nem túrve a Nagy Machinátor) - ÉGETJÜK! ÉGETJÜK! (földhöz vágta a kis popsiját, és nagyot szippantott a friss alsógatyájából)
( a kék köd lassan befedte a Mátrát, Kálmán már vígan repült egy vonóhorgon a Bükkbe és nem érdekelte az egész) - Na most megint eltűnik a sűrűjében! (nézett utána a nagy Machinátor... Stauffenberg tűnt fel a háttérben és rettentően bosszúsan nézett rá) - Eljött a hosszúméhek éjszakája! (gondolta)...
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://obloskalman.blog.hu/api/trackback/id/tr612133912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása