HTML

Öblös Kálmán

Izgis sztorik Öblös Kálmán életéből.

Friss topikok

  • Öblös Kálmán: Egyetértek! Ez az írás ocsmány! Követelem magamtól, hogy töröljem! Most azonnal! Tudom, hol lakok!... (2010.08.03. 02:40) Tíz

Linkblog

Öt

2009.12.01. 19:06 Öblös Kálmán

- Szeretném kikölcsönözni Arany János Nettó GDP számítás a XXI. században című művét (mondta, és jelentőségteljesen nézett a Wartburgra)

- Természetesen! (válaszolta hátat fordítva, miközben tehéncsecseket szopott) Ha elfelejti visszahozni, akkor betyárkörte! (kiáltotta a tehén)

- Hahaha! (rötyögött Kálmán, hisz' szerette a tehénvicceket) Akkor méhpempő, vagy csak rityegli? (tette hozzá elmélázva)

- Kezitcsókolom! (mondta szemlesütve) Mi loptuk el a pörkölt nagy részét.... (vallotta be, de már egy másik helyen volt)

- Pistigyertya! (vágta rá rövid gondolkodás után)

-  (a három zsidó alakú pauszból készült manó tejet öntött a gyerekek fejébe) Köpüld meg rendesen! (kiáltott Fásy Ádám, aki erdésznek volt öltözve, és rettentően félt)

- Mintha csak a pöcegödörből innék egy jó  cavinton-levest (mondta, és lenyelt egy kolibrit)

-  (a köd egyre lejjebb ereszkedett, miközben egy őrült nő gépelt a falu főutcáján Ady novellákat)

- Laposodik a helyzet! (nyilatkozta egy nem létező tévének Stauffenberg)

- Éljen a magyar nép megbonthatatlan barátsága! (kiáltotta egy szilveszteri dudába, de tudta, hogy minden csóka három napig tart)

- (partizánok kíséretében érkezett Kálmán, aki maga plüssruhában volt, és Mercédesz jelet viselt a fején. Óriásit hapcizott, majd felvette az egészet filmre) Tök, tök tök, mindent beléteköntök! (énekelte a parton lévőknek....ott pedig nem volt senki)

- Benkő felesége keres! (nyújtotta oda a telefont egy ismeretlen láb)

- Halló! (énekelte Kálmán, de nem is ő kapta a telefont. Stauffenberg átvette a kagylót, illetve a mackóruháját egy búvártól) Já? (kérdezte, és közben a makkjába tolt egy villanyvasutat)

-  (a telefonból ideges cigarettázás hallatszott) Landwirtschaftgeselltsammlungwerden! (gondolta)

-  (Stauffenberg mellett fékezett egy fekete Merci, és a panziós Tomi ugrott ki belőle) Nem szeretjük ám itt az ilyesfajta embereket! (mutatott Stauffenbergre, Kálmán hirtelen egy óriási pofont húzott le saját magának...döbbent csend lett nagyon hangosan)

- Bocsánat! (fingotta zavartan) Hirtelen azt hittem, hogy még mindig egy kisrigó vagyok... (valójában viszont egy jó kis gruppenszexen járt az esze)

-  (két vakond érkezett, az egyiknél gyanúsan sok kínai ruha volt) Eladó Prága! Ki kérdezte? (kiabálta egy hosszú aranyér)

- Főzőfos! Főzőfos! (kiabálta zárszóként a vattacukorember)

-  (a pattanások pattanásig feszültek, Stauffenberg érezte, hogy nincs a helyzet alacsonyságán, hirtelen minden tarka lett...hernyótarka!)

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://obloskalman.blog.hu/api/trackback/id/tr571567012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása