HTML

Öblös Kálmán

Izgis sztorik Öblös Kálmán életéből.

Friss topikok

  • Öblös Kálmán: Egyetértek! Ez az írás ocsmány! Követelem magamtól, hogy töröljem! Most azonnal! Tudom, hol lakok!... (2010.08.03. 02:40) Tíz

Linkblog

Kilenc

2010.02.11. 18:33 Öblös Kálmán

 

- Halló! Itt Öblös! Margit hüvelygombája átalakult hüvelypaszternákká! Ki kér belőle? (kérdezte, és megrázta a fanki-mankit)
- (ötven malac kiflit füstölt a ház mögött, amikor erőteljes hajak érkeztek a térre) Kivánok! (ordította Balukapitány, és egy vasaló állt ki a seggéből) Jöhetjöhet!
 - Négy mandulaszemű betegfingást is kérek! (tette hozzá kisvártatva Horváth Rozi)
- (a levegőből aláereszkedő tubus lassan hátrafelé passzolt egy mikrogolyót, Johann Georg Hiedler anyósviccekkel támasztotta alá a kutyaólat amiből kőegerek potyogtak) Ki ette meg a pepsilekvárt? (ordította Kuncze Gábor)
- (Kálmán eközben hanyattfeküdt a szarlében, és boldogan gargalizált egy pingvinnel) - Az élet szép! (tette hozzá a savanyú bibircsók)
- Margit! Ültesd le ezeket a kedves embereket! (mutatott Kálmán a tétován ácsorgó testmechanikusokra, a sarokban lévő kuglóf pókert játszott egy festménnyel)
 
- Vagy úgy! (gondolta Paudits Béla) - Nem is tudom mikor daráltam utoljára halat! Kálmán! Kálmán! Hoci a racát!
 
-                      (Garas Dezső egy kigyúrt felsőtestet szappanozott nagyon gyorsan, oldalra nézett) - Minden olyan kúl.... (mondta és egy izzadtságcsepp gördült le az achilles inán)
-                       
-                      (Kálmán Közben megérezte, hogy Dezsőben több van a páratlan hátsójú szöszinél) - Héhéhéhé! Én is a budiról jövök! (kiáltotta, és cuppantott az ánuszrózsájával)
-                      - Maga hogy kerül ide? (mutatott Paudits Johann Georg Hiedler-re aki ekkor zöld színű esernyővé akart alakulni, de nem ment neki) - Hagyja csak! (szúrta szemzugon Margit egy létrával) - Ő a kisunokám Sára!
-                      (Kálmán közben halott indiánnal próbálta elhessegetni az egyre erősebb cigarettaszagot)
-                      - Ennek semmi értelme! (kiáltotta Paudits) - Kálmán ez már a kilencedik kalandod és még mindig nem rágtad meg a rekeszizmomat! (döbbent csend keletkezett és látszott ahogy a gangon egy őrült Ady novella nőket gépel)
-                      Csitt! Ki szív itt vattacukros cigit? (suttogta a főzőszaros dobozzal kezében rgy Margit hasonmás)
-          (időközben megjelent egy Margit hasonmás hasonmás is)
-                      Kúl! (jött ez a szó valahonnan, de a cigifüst miatt nem látszott semmi) - Odakint nincs senki, csak egy elájult ember! (írta fel a táblára Fónay Márta)
-          - Ez most egy kicsit erőltetett, nem? (kérdezte valaki, aki már harmincezerért zenél)
-          (a történet folytatódott mert Hitler kosarakat rakott egy paraszt eszébe) - Hogy mi lesz a folytatás? (nézett hunyorítva Mátyás az igazságos, erre mindenki beleugrott a nagybőgőbe)
                  
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://obloskalman.blog.hu/api/trackback/id/tr411750116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása